Skillingpartners skärmdumpar

Skillingpartners platform and website screenshots

Recension av Skillingpartners

Skilling har skapats för att göra det enklare att förstå, samt finns möjligheter, med trading på nätet. Bolaget sticker ut som 100% transparent, där traders lätt kan se alla möjliga avgifter och potentiella intäkter och vinster, förknippat med CFD-trading. Skilling Partners erbjuder tracking för ett brett utbud av produkter, så du som webbmaster kan erbjuda allt från trading med olja, till handel med guld, valutahandel med ett 80-tal kryss eller global aktiehandel med CFD’er.

Bolaget har snabb support, som gör det enkelt att komma igång. Upptäck SkillingPartners idag, du också!

CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 82% av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar.

Skilling Partners har skapats av en grupp Skandinaver med lång erfarenhet från affiliate marknadsföring. Optimizer Invest är en av de största ägarna i Skilling Partner och de kan affiliate marknadsföring bättre än de flesta andra. Genom Betsafe och sedan Catena Media, så tog André Lavold och Henrik Persson Ekdahl affiliate-modellen till den stora massan. Med Skilling Partners, så blir det återigen ett brett utbud som passar många webbmasters - oavsett om man jobbar med finans, aktier, en nischad webbplats eller har en mer generell webbplats.

Traders hos Skilling kan komma igång från 1000 kr och det finns support tillgänglig dygnet runt. Klicka på tabben för korta fakta för att lära dig mer om Skilling Partners erbjudande.

- Otroligt transparent, visar upp alla avgifter & potentiella vinster direkt.
- Kom igång på 30 sekunder med BankID hos Skilling.
- Initial deposit: Börja trading från bara 1000 kr.
- Många alternativ för insättning ges till traders.
- Forex spreads from 2 pips.
- Ett av marknadens snabbaste avslut för valutahandel.
- Handla med 80 valutapar och 100-tals aktier genom CFD’er.
- 3 olika handelsplattformar att välja bland; Skilling Trader, cTrader & MT4.
- Modern och snabb webbplats som fungerar utmärkt även på mobil.

Som du ser finns det många saker som kan göra dig till framgångsrik affiliate hos Skilling.

CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. En övervägande procent av icke-professionella kunder förlorar pengar när de handlar med CFD med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den stora risken att förlora dina pengar. Den specifika riskprocenten kan ses ovan.